Op zoek naar whatsapp?

WhatsApp, wat is het en hoe gebruik ik het? Mens en Samenleving: Communicatie.
De berichtendienst van WhatsApp gebruik je door een app te downloaden op je smartphone. De WhatsApp app is beschikbaar voor een iPhone, Android telefoon, Blackberry, Symbian toestel, Java-telefoon of Windows telefoon. Ga op je smartphone naar de appstore en zoek op WhatsApp.
whatsapp
WhatsApp Rechtspraak.
alleen het RSC ziet uw WhatsApp-bericht, niemand anders binnen de Rechtspraak. het RSC neemt geen deel aan groepsgesprekken op WhatsApp. het gebruik van WhatsApp brengt geen extra kosten met zich mee. u kunt niet naar het WhatsApp-nummer bellen of sms'en.'
Officiële WhatsApp Business API via OBI4wan.
Met ruim 2 miljard gebruikers in 180 landen is WhatsApp een belangrijk kanaal voor online klantcontact. Als officiële leverancier van de WhatsApp Business API ondersteunen wij organisaties om WhatsApp als volwaardig klantcontactkanaal in te richten. Vanaf 2021 kunnen ook overheden weer gebruik maken van WhatsApp.
WhatsApp - Home - Gemeente Bronckhorst.
De gemeente stuurt geen privacygevoelige informatie via WhatsApp. Denk hierbij bijvoorbeeld aan persoonsgegevens zoals uw adres of burgerservicenummer. Daarom beantwoorden we via WhatsApp geen vragen waar privacygevoelige informatie voor nodig is en zullen we ook nooit om dit soort informatie vragen.
WhatsApp - Wikipedia.
WhatsApp verlengt ondersteuning BlackBerry en Nokia. Overtredingen WhatsApp deels beëindigd na onderzoek CBP en Canadese privacytoezichthouder, Overtredingen WhatsApp deels beëindigd na onderzoek CBP en Canadese privacytoezichthouder. CBP: Niet gebruikers WhatsApp beter beschermd. De nieuwe beveiliging van WhatsApp, Tweakers.net, 6 april 2016.
WhatsApp - leer alles over WhatsApp SeniorWeb.
Foto via WhatsApp sturen die eenmalig zichtbaar is. Deel voor uw eigen privacy foto's' die de ontvanger maar één keer kan zien via WhatsApp. Spraakbericht WhatsApp luisteren voor versturen. Spreek op WhatsApp gemakkelijk een bericht in, beluister deze ter controle en stuur 'm' daarna door.
Storing bij Whatsapp? Actuele status en problemen Allestoringen. success.
WhatsApp Messenger is een cross-platform messaging app voor smartphones en computers. Ik heb een probleem met Whatsapp. Heb je ook problemen? Selecteer de optie waar je problemen mee hebt, en help mee om direct feedback aan de dienst te geven.
iTip: laat foto's' verdwijnen in WhatsApp met eenmalige weergave - iCreate.
In de nieuwste versie van WhatsApp zit een nieuwe functie: eenmalige weergave. Hiermee laat je een foto verdwijnen nadat de ontvanger 'm' heeft gezien. Maar hoe gebruik je het? Ten eerste is het belangrijk dat je de nieuwste versie van WhatsApp hebt.
WhatsApp Messenger - Apps op Google Play.
GEEN KOSTEN: WhatsApp gebruikt de internetverbinding van je telefoon 4G/3G/2G/EDGE of wifi, indien beschikbaar om berichten uit te wisselen en te bellen met vrienden en familie, dus je hoeft niet te betalen voor elk bericht of gesprek Er zijn geen abonnementskosten verbonden aan het gebruik van WhatsApp.
Europese consumentenbond dient klachten in bij WhatsApp - NRC.
De Europese Consumentenorganisatie BEUC heeft maandag samen met consumentenbonden van een aantal EU-lidstaten een grote hoeveelheid formele klachten ingediend bij berichtendienst WhatsApp. De klachten hebben betrekking op een omstreden privacybeleidswijzigingen van het bedrijf. Volgens de BEUC zet WhatsApp gebruikers onder druk akkoord te gaan met nieuwe servicevoorwaarden die onbegrijpelijk en niet transparant zijn.

Contacteer ons